SP lanceert website tegen Nieuw Zaailand

Vandaag heeft de SP de website onszaailand.nl gelanceerd. Het doel van de site is om Leeuwarders te overtuigen om op 24 mei tegen de plannen voor Nieuw Zaailand te stemmen. Daarnaast wil de SP de tegenstanders bijeen brengen via een online forum op de website. De SP afdeling Leeuwarden heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om deze website tot stand te brengen.

In deze virtuele omgeving kan de bezoeker het laatste nieuws volgen, opiniestukken lezen en zich laten informeren over de argumenten van de tegenstanders. Ook de publicaties van de SP over Nieuw Zaailand zijn onmiddellijk te raadplegen. Verder is er een Agenda opgenomen waarop binnenkort alle acties vermeld worden die gepland zijn.

Via het Forum kunnen discussies gevoerd worden tussen de voor- en tegenstanders. Ook is er in het Forum ruimte om elkaar van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te brengen.

Veel leuker is, dat de Leeuwarders op een apart gedeelte van de website aan heel Leeuwarden kunnen vertellen dat ze tegenstander van Nieuw Zaailand zijn en in het Forum kunnen ze vertellen waarom zij tegen de plannen zijn.

De website staat onder redactie van Farshad Bashir, Erik Fassotte en Jellie de Jong.

De SP voert bij het referendum over het Nieuw Zaailand campagne tegen zowel het project Nieuw Zaailand als het project Nieuw Zaailand met een korte pleinwand. De SP doet dit niet alleen, maar werkt samen met andere oppositiepartijen.

Bron: leeuwarden.sp.nl, 2 mei 2006