ROOD feest met Kamerlid Gerkens

Woensdagavond 9 mei geeft de politieke SP jongerenorganisatie ROOD Leeuwarden een groot ROOD FEEST in studentencafe Wolweze. De avond zal duren van 19.30 tot 22.00 uur.

De geinteresseerden krijgen 1 gratis welkomstdrankje aangeboden op kosten van ROOD. De entree is 50 cent. Op het programma staan o.a. een leuk filmpje, een interactieve discussie met SP 2e kamerlid Arda Gerkens en een ROOD quiz, gepresenteerd door SP-raadslid Farshad Bashir.

Verder zal de rockband Jackhammer een spetterend optreden geven, en als klapper op de rode vuurpijl zal SP Tweede Kamerlid Arda Gerkens de avond afsluiten met een DJ set, waarbij zij zelf aan de draaitafel staat!

ROOD Leeuwarden, die actie voert voor onderwerpen die jongeren belangrijk vinden, wil jongeren van 14 tot en met 27 jaar op deze manier laten kennismaken met ROOD Leeuwarden. Woordvoerdster Marieke de Boer “Wij hopen tijdens het feest veel jongeren enthousiast te maken om actief lid te worden van ROOD Leeuwarden. Hoe meer jongeren met ons actie willen voeren, des te vriendelijker zal Leeuwarden worden voor alle jongeren.”

Voor het ROOD FEEST zijn posters en flyers verspreid over tientallen uitgaanslocaties in Leeuwarden en Harlingen. Ook zal ROOD Leeuwarden tijdens het bevrijdingsfestival flyers uitdelen aan geinteresseerde jongeren.

Bron: leeuwarden.sp.nl, 3 mei 2007