Over Farshad Bashir

Farshad BashirLeuk om kennis te maken! Ik ben werkzaam als Financieel Adviseur bij Taksgemak in Zoetermeer. Hier combineer ik mijn passie voor financiën en belastingen. Met een bedrijfskundige achtergrond zet ik me in om vernieuwende financiële adviezen te geven aan onze klanten. We zijn bij Taksgemak echt trots op onze klantgerichte en effectieve service, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Mijn ervaring strekt zich uit van de politieke tot de zakelijke wereld. Ik heb altijd gezocht naar vernieuwende en strategische oplossingen. Geboren in Kabul in 1988, woon ik sinds 1997 in Nederland, waar ik eerst in het Friese Mantgum woonde. Na mijn VWO in Sneek, ben ik de politiek ingegaan, te beginnen bij de gemeenteraad van Leeuwarden. In januari 2008 maakte ik een grote stap, door het jongste en eerste in Afghanistan geboren Tweede Kamerlid te worden. Gedurende mijn tijd in de politiek focuste ik op een eerlijker, eenvoudiger belastingstelsel en het verbeteren van openbaar vervoer en infrastructuur. Ook was ik lid van de Parlementaire enquêtecommissie Woningcorporaties, waar we diepgaand onderzoek deden naar de woningcorporaties en het toezicht daarop. In totaal was ik ruim negen jaar Tweede Kamerlid.

In mijn huidige rol breng ik mijn financiële kennis, inzicht in fiscale zaken en mijn liefde voor innovatie en strategie samen. Mijn doel? Op maat gemaakte, doeltreffende oplossingen bieden die echt het verschil maken voor onze klanten. Ik ben enthousiast om de lessen uit het verleden en de kansen voor de toekomst te benutten en zo een positieve impact te maken.