Over Farshad Bashir

Farshad BashirLeuk om mij even voor te stellen! Ik ben adviseur voor ondernemers en bestuurders die op zoek zijn naar een sparringpartner, uitgedaagd willen worden, goed voorbereid naar buiten willen treden of hulp nodig hebben met belastingen.

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis in de praktijk verder verdiept. Ik vind het belangrijk om een sterke relatie op te bouwen met mijn klanten, zodat ik hen kan voorzien van advies dat aansluit bij hun specifieke behoeften en doelen.

Graag deel ik mijn kennis en ervaring. Neem gerust contact met mij op! Ik ben altijd op zoek naar samenwerkingen en we kunnen samen kijken hoe ik jou het beste van dienst kan zijn.

En voor wat achtergrond: ik ben van januari 2008 tot maart 2017 Tweede Kamerlid geweest. In de Tweede Kamer heb ik mij vooral gericht op Financiën en Verkeer & Vervoer. Ik vind dat het belastingstelsel eerlijker, begrijpelijker en simpeler moet worden. Ook heb ik mij hard gemaakt voor meer investeringen in openbaar vervoer en infrastructuur. Ik was het jongste Kamerlid ooit en ook nog eens het eerste in Afghanistan geboren Tweede Kamerlid. Mijn verkiezing werd gezien als een teken van de groeiende diversiteit van de Nederlandse bevolking. Ik ben lid geweest van de Parlementaire enquêtecommissie Woningcorporaties, waar we onderzoek deden naar het stelsel van woningcorporaties, het beheer ervan en het toezicht erop.